Všechno, co prošlo fermentací, baví nás to pít a není to víno. Alko i nealko. Fermentovaná březová míza Euforia z Vysočiny, kombucha od JZT, vynikající suché cidery, francouzské bio pivo… a taky máme výbornou kávu od Candycane. Na zdraví!
Francie, Savoy Nefiltrované, nepasterizované. Jemnější, kulatější, krémovější pivo z ječmenného sladu.
Francie, Savoy Nefiltrované, nepasterizované.
pražení/příprava: Espressoproducent: Drobní producentioblast: Serra Negra (Brazílie)nadmořská výška: 1100 m. n. m.odrůda: Bourbon, Typica, Catuaizpracování: naturálnísklizeň:...
Pfalz | perlivý, suchý cider | Fantastický, jemně ovocný, plně naturální cider z falckých sadů.
pražení/příprava: Filtr/Espressoproducent: Drobní farmářioblast: Huila (Kolumbie)nadmořská výška: 1 900 m. n. m.odrůda: Castillo, Colombiazpracování: sugar cane decafsklizeň:...
Franken | perlivý, suchý cider | Charismatický cider z prastarých odrůd ze stoletého sadu.
Jemný a ovocný olivový olej ze Sicílie.