JZT Ferments (ČR)

foto holesky

JZT Ferments jsou tři studenti (2020), Jirka, Zdenda a Tom, kteří si za velkou louží kdysi čuchli ke kombuche, zamilovali se na první pohled a po návratu začali hledat něco podobného u nás. Naštěstí pro nás nenašli nic, co by odpovídalo jejich vkusu. Začali si tedy kombuchu dělat sami, a jednoho deštivého víkendového rána se rozhodli ji produkovat ve větším a distribuovat širší veřejnosti.

Nálevy jsou z prvotřídních japonských zelených a indických černých čajů, SCOBY je čistá a bez defektů. Do procesu "výroby" se zasahuje co nejméně a nikam se nespěchá. Kombuchy jsou nefiltrované a nepasterizované, v lahvi se tedy stále vyvíjí, a proto je i potřeba je skladovat v chladu.

 
95
105195105
Značky

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.