Jediný gift guide, co budete letos potřebovat

Pokud už máte tipů na dárky plné zuby, jste na správném místě.
Jiné než ty naše už totiž potřebovat nebudete. S čím se pod stromečkem nespletete nikdy?

 

Sváteční sixpack Vánoce! 🎄

Jak potěšit blízké, co se vánoční atmosféry nemůžou nabažit? Tematickým sixpackem plný svátečních vín. Bohaté Chardonnay nebo třeba sametové červené víno ale potěší i zapřísáhlé Grinche a vy se projednou nemusíte bát, že s dárkem sáhnete vedle. Náš tip: vánoční sixpack bude skvělý i k pečení perníčků nebo adventním návštěvám.

 

Prověřený sixpack Bestsellers 🏅

Tenhle sixpack stačí převázat mašlí a perfektní dárek je na světě. Najdete v něm totiž šest našich největších oblíbenců, které ověřilo bezpočet milovníků vín před vámi. Mezi nimi září třeba šťavnatý Pinot Grigio nebo jemné a ovocité Frizzante. S tímhle dárkem se prostě nemůžete splést. 

 

Výjimečné sklenice Izaak Reich 🥂

Nádherné české vinné sklo s příběhem. Sklárna Izaak Reich se po víc než století vrátila na světový trh se sklenicemi Linden. Ty pro ni navrhl Rony Plesl ve tvaru listu ze starodávné lípy, kterou na dvoře sklárny kdysi zasadil samotný Izaak Reich. Na tvaru sklenic se podílel i vinař Jaromír Gala, takže si můžete být jisti, že se z nich pije opravdu luxusně. Vybírejte z dárkových balení čtyř tvarů a moc neváhejte — sklenice Izaak Reich najdete jen u nás a kvůli náročné ruční výrobě jich nabízíme omezené množství. 

 

 

Limitované magnumky ALBUM od vinařství Gala 🍇

Pokud hledáte něco pro náročné sběratele, bude se vám líbit tahle limitovaná kolekce od vinařství Gala. Magnumek (lahví objemu 1,5 l) ALBUM vzniklo jen 127 a každou z nich zdobí jiný výřez litografického tisku od Aleše Najbrta. Je to krásný, sofistikovaný sekt Blanc de Blancs, který se kromě sběratelského potenciálu také nádherně degustuje. 

 

Krásné (a vděčné) Winegeek vouchery 📝

Váháte? Dárkové poukazy nejsou znakem bezradnosti, aspoň tedy ty naše. Ty totiž udělají radost vždycky. Připravili jsme je v novém grafickém provedení a v několika cenových variantách. Všechny jsou krásné a v digitální nebo tištěné verzi na kvalitním papíru a s dopravou zdarma.

 

 

Co si ještě vychutnat k vínu? 🍽️

K sixpacku bude krásně křupat box Večerní pohoda od našich přátel ze Šufanu. Pokud chcete víno rovnou napárovat ke skvělé domácí večeři, zabalte letos pod stromeček kuchařku Upgrade talentované Kristíny Nemčkové. Darujete raději zážitek? V srdci Prahy otevřel jen na šest měsíců fine dining restaurant Kruh Studio, který na každý večer nabízí všehovšudy jeden stůl. Oblečte se do něčeho krásného a stylového z Juliestore, užijte si desetichodové menu v doprovodu Winegeek vín, a ráno si po večeru plném hodování dobijte baterky třeba s voňavým kávovým předplatným od našich milých MLK Coffee.